Muzicale

G-Eazy – I Wanna Rock ft. Gunna

G-Eazy a stârnit controverse odată cu noua sa piesă “I Wanna Rock”, care ar face aluzii la relaţia cu Halsey. Melodia este o colaborare cu Gunna şi primeşte un videoclip cu artistul într-o ipostază de Joker şi apoi de jefuitor de bănci.

G-Eazy apare în “I Wanna Rock” iniţial ca un pacient în cămaşa de forţă şi apoi ca un jefuitor de camioane ce transportă bani. Se lasă cu urmăriri cu supermaşini şi multe maşini de poliţie. Ipostaza rapperului şi cea de geniu malefic duc cu gândul la pelicula “Joker”. La un moment dat şi vedem o carte de joc cu celebrul Joker apărând în clip, deci nu e o coincidenţă. Fanii lui Halsey au luat foc la versurile “No Limit all i got is Me, Myself, and I, when I said it was her & I that sh*t was a lie”. Este o aluzie la piesa de dragoste “Him & I” pe care cei doi artişti o cântă şi care i-a făcut să pară cuplul perfect în 2017.

Noul single al lui G-Eazy este extras de pe EP-ul “Scary Nights”, pe care se mai află colaborări cu Miguel, The Game, Moneybagg Yo şi alţii. EP-ul are 8 piese noi şi este deja disponibil pe platformele de streaming din toată lumea. Artistul pregăteşte şi un album complet, care va debuta spre final de an. Între timp este ocupat cu filmări de videoclipuri şi un contract cu cei de la PUMA.

Halsey şi G-Eazy au fost împreună un an, înaintea unei despărţiri tumultuoase, în iulie 2018. S-au împăcat în august 2018 şi despărţit din nou în luna octombrie a acelui an. G-Eazy a vizitat România în vară, urcând pe scena Neversea 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here