Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fugaru: Situația de la PNL Gorj, premieră în România. Centrul a făcut încurcătura

Situația este foarte încurcată la PNL Gorj, asistăm la o premieră în politica din România, spune Ion Fugaru, consilier local la Târgu-Cărbunești.

În condițiile în care BPJ-ul nu a fost dizolvat, odată cu îndepărtarea deputatului Dan Vîlceanu din funcția de președinte, s-a ajuns la situația de a fi convocate alegeri interne pe data de 23 octombrie iar centrul ar putea fi obligat să le accepte.

”Ori va accepta să fie alegerile pe 23 octombrie, ori vor da decizia de dizolvare, dar aceasta nu va putea fi votată pentru că nu va avea cvorum. S-ar crea un precedent periculos la nivelul celorlalte organizații județene din țară” spune Ion Fugaru.  

Fugaru afirmă că, dacă alegerile interne vor avea loc la PNL Gorj pe 23 octombrie, cel mai probabil Dan Vîlceanu nu va avea contracandidați.

”Atâta timp cât centrul nu știe ce are de făcut, nu are rost să intri în bătălie” afirmă consilierul local.  

În  privința revenirii în partid a senatorului Ion Iordache, liderul Forța Dreptei Gorj, care este vehiculat pentru funcția de președinte, Ion Fugaru spune că n-ar fi posibilă fără parcurgerea unor etape prevăzute în statut.

Comment here