Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fugaru: Rareș Bogdan urmărește ce se întâmplă la Gorj

”Înțelegerea este între Dan Vîlceanu și PSD, astfel încât Marcel Romanescu să nu mai câștige alegerile”. Ion Fugaru a explicat, la Interviurile Infinit FM, de ce a avansat în spațiul public scenariul unei posibile candidaturi a primarului de la Rovinari, Robert Filip, din partea PNL, la Primăria Târgu-Jiu.  

Fostul lider PDL a legat scandalul de la Târgu-Jiu de tensiunile de la București, acolo unde prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat critici la adresa guvernului, în ultima perioadă.

”Rareș Bogdan urmărește îndeaproape ceea ce se întâmplă la Gorj. Dan Vîlceanu vrea să-i arate pisica lui Rareș Bogdan pentru că are impresia că-l susține pe Marcel Romanescu” a declarat Fugaru.

Fugaru a mai spus că a dezvăluit, în spațiul public, discuțiile despre o posibilă candidatură la Primăria Târgu-Jiu a lui Robert Filip, pentru că ”trebuie tranșat odată scandalul din cadrul PNL Gorj”.

Ion Fugaru a reafirmat că liderul PNL, premierul Ludovic Orban, și-ar fi dat acordul pentru candidatura lui Robert Filip la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here