LIFE

Fuego pregătește un concert cu cor și orchestră, în care va cânta cu 100 de oameni

Paul Surugiu – Fuego, cum îl știe o țară întreagă – țintește mai sus ca niciodată. Anul viitor, va cânta pe scenă cu peste 100 de oameni, într-un concert ce se vrea cea mai grandioasă exprimare artistică din întreaga sa carieră.

„Este un proiect muzical ambițios, numit pur și simplu «Simfonic», un concert cu o formulă de excepție, diferit de ce am făcut până acum. Cel mai sofisticat spectacol pe care l-am pregătit în toată cariera mea. Un concert amplu, cu o orchestră completă – este vorba de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga – și cu cei 50 de soliști ai Corului Acustic” a vorbit artistul despre evenimentul de realizarea căruia se va ocupa imediat după turneul dedicat sărbătorilor de iarnă, „Ninge cu flori de lumină”, care-l va ține ocupat aproape toată luna decembrie (începe pe 2 decembrie și se încheie pe 27!).

Fuego, care pe 15 noiembrie va cânta la Sala Palatului la aniversarea sa de 25 de ani de carieră, știe că se înhamă la o muncă sisifică – aproape cinci luni de spectacole, dar și repetiții, multe, cu o armată de muzicieni profesioniști!

„Port în suflet emoții mari pentru acest spectacol, dar asta nu face decât să mă ambiționeze să-l duc la bun sfârșit” a mărturisit artistul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here