LIFE

“Frozen 2” – Disney a prezentat un nou trailer

Disney a prezentat un nou trailer cu imagini inedite din lungmetrajul “Frozen 2”, cu două luni înainte de premiera care va avea loc pe 22 noiembrie în Statele Unite.

Intriga, care de data aceasta are loc toamna, este construită în jurul pădurii fermecate şi a apariţiei spiritelor misterioase legate de cele patru elemente: foc, apă, vânt şi pământ. Noile imagini anunţă un film mai sumbru, mai epic decât prima parte.

“Frozen 2” a beneficiat de tehnologii avansate faţă de prima parte şi conţine scene de natură uimitoare. Între actorii care îşi împrumută vocile pentru “Frozen 2” se numără: Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, Evan Rachel Wood, Peter del Vecho şi Idina Menzel.

Primul trailer din “Frozen 2” a fost vizionat de 116,4 milioane de ori în primele 24 de ore de la difuzare, cel mai mare număr înregistrat vreodată de un trailer de animaţie.

Prima parte a filmului a fost un succes internaţional în 2013, generând încasări de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, la care se adaugă două premii Oscar. A rămas animaţia cu cele mai mari câştiguri şi se plasează pe locul 13 în topul celor mai apreciate filme din lume. “Frozen” a fost adaptat pe Broadway în 2018, şi a avut trei nominalizări la premiile Tony.

În America, “Frozen 2” va fi lansat înainte de Thanksgiving, pe 22 noiembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here