LIFE

Fox News: Fiul fostului vicepreşedinte american Joe Biden l-ar fi consiliat pe un controversat om de afaceri din România

Hunter Biden, fiul fostului vicepreşedinte american Joseph Biden, ar fi colaborat, la un moment dat, cu omul de afaceri român Gabriel Popoviciu, care a fost condamnat pentru fapte de corupţie, relata postul Fox News în mai 2019, citând cotidianul The New York Times.

„Pe lângă activitatea la compania de energie Burisma din Ucraina, Hunter Biden a consiliat un om de afaceri român cu legături cu Statele Unite, Gabriel Popoviciu, ale cărui tranzacţii imobiliare au fost vizate de investigaţii, potrivit unor persoane familiare cu situaţia”, relatau jurnaliştii americani în urmă cu cinci luni.

Rudolph Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, a avertizat, duminică, cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România.

„Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău». Stop, stop, nicio investigaţie. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când preşedintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău”, a continuat Giuliani, criticând atitudinea presei americane faţă de preşedintele SUA, susţinând că ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat.

„Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informaţiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeţi când vom ajunge la România (…)”, a subliniat Giuliani, numindu-l „escroc” pe Hunter Biden, ale cărui afaceri în Ucraina, China şi alte ţări au devenit o ţintă pentru republicani şi Trump.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here