LIFE

Fostul producător de film Harvey Weinstein, infectat cu Covid-19 în închisoare

Fostul producător de film Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi viol de gradul trei, a fost infectat cu Covid-19 în închisoare, potrivit presei locale citate de Variety.

Weinstein a fost plasat în izolare în închisoarea de stat Wende din New York. El este unul dintre cei doi deţinuţi de aici care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, potrivit Niagara Gazette. Reprezentatul lui Weinstein a declarat că nu are informaţii legat de acest lucru şi nici avocatul lui nu a putut confirma.

Întrebat dacă Weinstein a fost testat pozitiv, un reprezentant al închisorii a spus: „Nu a fost transmis asta nimănui din echipa de apărare. Punct. Nu putem confirma, nici comenta asupra acestei speculaţii”.

Departamentul de corecţii şi supraveghere comunitară (DOCCS) al statului New York a confirmat pentru Variety că, din 43.000 de deţinuţi din întreg statul, 2 au fost testaţi pozitiv. Ambele cazuri, în închisoarea Wende. Nu au fost date informaţii despre starea lui Weinstein. DOCCS a suspendat vizitele în toate unităţile din stat, ca măsură de precauţie.

Niagara Gazette a citat surse din închisoare. „Ele au vorbit sub anonimat, deoarece nu au permisiunea de a da informaţii despre starea lui Weinstein”. Harvey Weinstein a fost transferat, miercurea trecută, de la închisoarea Rikers la Wende.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here