LIFE

Fosta echipă de la Serviciul Român de Comedie, serial la Kanal D

Kanal D lansează un serial românesc de comedie urbană. Cei mai mulţi dintre cei implicaţi sunt foşti membri ai Serviciului Român de Comedie. „Strada Speranţei“ este o producţie cu nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up, arată paginademedia.ro.

Din distribuţie fac parte Monica Anghel, Sorin Pârcălab, Ovidiu Niculescu, Gicu Gojira, Diana Dumitrescu sau Cătălina Grama alias Jojo. Iar printre scenarişti se află şi Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis.

„E un proiect foarte interesant şi important pentru noi. În distribuţie sunt cei mai buni actori pe rolurile respective. Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting. Nici nu aş fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producţie. Am încredere în ei, toţi sunt profesionişti cu mare experienţă în comedia TV” a declarat Toni Grecu, unul dintre cei cinci scenarişti.

Noul serial spune povestea de viaţă ale câtorva familii vecine, care locuiesc pe aceeaşi stradă, se arată într-un comunicat.

Comment here