Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fost viceprimar: Locurile de parcare din Târgu-Jiu, mită electorală

Locurile de parcare din Târgu-Jiu sunt mită electorală, susține Adrian Tudor, consilier local al Partidului Verde, până în urmă cu două luni, viceprimar al municipiului.  

Anunțul primarului Marcel Romanescu că va realiza un serviciu de parcări, care să reunească biroul din cadrul primăriei cu cel de la Direcția de Patrimoniu, a agitat spiritele în opoziție.

La Interviurile Infinit FM, Adrian Tudor a declarat că mai bine s-ar implementa o aplicație în care să fie incluse toate locurile de parcare din oraș, pe care cetățeanul s-o poată accesa de pe site-ul primăriei, pentru a vedea unde-și poate lăsa mașina.  

Primarul Marcel Romanescu declară că realizarea unui serviciu special pentru parcări este o necesitate pentru ca problema să fie gestionată unitar, în cadrul municipalității.

Romanescu dă asigurări că reorganizarea, pe care își dorește s-o facă la Primăria Târgu- Jiu, va duce la o scădere a numărului de șefi, iar posturile nu vor mai fi ocupate în funcție de nume, ci de performanțele profesionale.

Comment here