Sportive

Fost șef de la Pandurii: Deciziile aberante ale Direcției de Patrimoniu vin pe bandă rulantă

Daniel Băloi, fost secretar general al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, critică decizia Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu de a interzice disputarea de meciuri amicale pe Municipal.

Oficialii Clubului Pandurii au solicitat să dispute pe terenul de joc meciul amical cu FCU Craiova, programat pentru miercuri, dar s-au lovit de refuzul Direcţiei de Patrimoniu. Prin urmare, partida se va disputa pe terenul de la Severin, acolo unde joacă formaţia din Bănie.

”Trebuie menționat faptul că echipa din Bănie a evoluat în Liga 3 la Târgu-Jiu, onorându-și obligațiile financiare asumate. Devine tot mai clar faptul că cei care administrează stadionul nu cunosc nimic despre ce înseamnă pregătirea unui sezon fotbalistic în condiții normale sau sunt rău intenționați ! Mai mult decât atât, cei de la Patrimoniu au încurcat în procesul de licențiere toate cele trei echipe care ar fi dorit să joace la Târgu-Jiu, propunându-le încheierea unor contracte de eveniment pentru fiecare joc în parte, lucru aflat în afara regulamentelor FRF!” susține Daniel Băloi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here