Minerit și EnergieStirile Zilei

Fost director: CE Oltenia NU va mai fi niciodată ceea ce a fost

”Complexul Energetic Oltenia NU va mai fi niciodată ceea ce a fost, dar cu un management bun se poate redresa” este de părere fostul director Ion Răuț, în contextul în care, în ultimele luni, compania de la Târgu-Jiu abia a intrat în piață, iar, pentru prima dată în istoria sa, Termocentrala Turceni nu funcționează de aproape două săptămâni.  

Răuț spune că o situație complicată pentru piața de energie a fost și-n aprilie 2013, când consumul național s-a prăbușit, ajungând la 3900 de megawați, echivalent anului 1967. În pandemia de coronavirus, consumul de energie n-a scăzut sub 5200 de megawați.

Opinia lui Răuț este că CE Oltenia poate fi redresat cu un management bun, chiar dacă nu va mai fi niciodată ceea ce a fost. Fostul director observă că deși bani se obțin, în această perioadă, doar de la Termocentrala Rovinari, se risipesc în multe zone din cadrul CEO: termocentrala de la Brăila, baza de la Săcelu, Hotelul Maiami sau paza unor obiective cu valoare de inventar mai mică decât tariful de pază.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here