LIFE

Formaţia Queen va susţine un concert la festivalul Global Citizen pentru a lupta împotriva sărăciei

Formaţia Queen şi cântăreţul Adam Lambert se află pe afişul festivalului Global Citizen din New York care va avea loc în luna septembrie.

Festivalul se va desfăşura în Central Park, pe 28 septembrie, în momentul în care are loc Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Din 2012, acest eveniment muzical adună artişti şi public în lupta contra sărăciei. Biletele sunt distribuite gratuit pentru cei care promit să se mobilizeze pentru această cauză.

„Măsurile şi progresele pe care le facem anul acesta, şi până în 2020, vor determina capacitatea noastră de a eradica sau nu sărăcia extemă de acum şi până în 2030. Iar eşecul nu este o opţiune”, a declarat Hugh Evans, cofondator al Global Citizen.

Formaţia Queen va împărţi afişul cu artişti de renume precum Pharell Williams, Alicia Keys, OneRepublic sau Carole King.

Festivalul va fi prezentat de cuplul de actori Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness. Alte celebrităţi vor avea ocazia de a interveni, precum Forest Whitaker sau Rami Malek, care l-a interpretat pe fostul solist al formaţiei Queen, Freddie Mercury, în filmul biografic „Bohemian Rhapsody”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here