MotruStirile Zilei

Foc și pară pe prefect. ”Un mare abuz! Ar fi trebuit să-și miște trupul la Motru”

Primarul de la Motru, Cosmin Morega, revoltat după ce prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, a declarat că, dacă ar fi fost în locul motrenilor, ar fi mers în fața primăriei de supărare că a rămas în frig.

Amintim că cel de-al doilea municipiu al județului a stat 4 zile fără apă caldă și căldură, inclusiv de Revelion, din cauza unor defecțiuni apărute la Uzina de Agent Termic.

”M-a deranjat că îndrumă oamenii la grevă. Este aservit politic, caută să le țină partea colegilor de partid” spune edilul PSD de la Motru, în condițiile în care prefectul este liberal.

În ultimele zile, Morega a acuzat un sabotaj la UATAA Motru, în sensul că păcura folosită nu ar fi fost de calitate, iar de aici ar fi apărut avaria care a lăsat oamenii în frig, de Revelion. Edilul crede că prefectul de Gorj acționează în direcția menținerii colegilor liberali la conducerea Direcției Publice Motru.

Luni, primarul de la Motru a fost desemnat de comitetul local pentru situații de urgență să preia conducerea UATAA Motru și să rezolve problemele urgente ale societății. Edilul zice că a achitat salariile și a plătit din buzunarul său taxa la OPCOM.

Comment here