Muzicale

Fly Project x Bianca Tilici – Soarele pe strada mea

Fly Project și Bianca Tilici promit că ne anulează orice stare proastă în primăvara asta, cu soare și muzică bună, adică cu piesa „Soarele pe strada mea”.

„Soarele pe strada mea” a luat naștere anul trecut, într-o tabără de compoziție, unde Fly Project a lucrat alături de Andi Bănică, Misha Miller, Bastien, Luci Nagy și Phenom (Florin Boka). Videoclipul care acompaniază melodia a fost a fost filmat de echipa NGM.

"Am așteptat doar să se potrivească piesele de puzzle din mintea mea și a întregii echipe, iar piesa lipsă a fost o voce altfel, cu un timbru deosebit, așa ne-am gând la Bianca și iată-ne aici :). Într-o lume în care veștile bune sunt rare, în care zilnic avem multe motive să ne întristăm sau să ne supărăm, <<Soarele pe strada mea>> vine să îți schimbe starea, să îți dea o doză de optimism, să îți spună că și mâine e o zi, că după rău vine și bine, că soarele ajunge, cu siguranță, și pe strada ta. O dai tare în căști, în mașină sau pe oriunde ești și te eliberezi de gânduri, simți și atât", a spus Tudor / Fly Project.

Bianca Tilici a adăugat:

"Cred că Universul a adus Soarele pe strada mea. La un moment dat, m-a întrebat cineva, într-un interviu, cu ce artist îmi doresc cel mai mult să colaborez. Răspunsul a fost Fly Project. Și acum, 6 luni mai târziu, mi s-a împlinit dorința, de asta zic, soarele e pe strada mea, am manifestat și s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Îl apreciez foarte tare pe Tudor, mereu m-a inspirat și acum chiar colaborăm! Wow! Sper să vă placă și să lăsați Soarele să intre în playlistul vostru!"