SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Floroiu: Autoritățile să-și asume distrugerea Pandurii! La CSM se poate, la Pandurii NU!

Camilian Floroiu crede că intenționat autoritățile nu vor să sprijine Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Directorul sportiv al clubul dă ca exemplu noul CSM Târgu-Jiu, pentru a cărui finanțare se găsesc bani în bugetul local.

La echipa fanion a județului, situația este la fel de critică, din punct de vedere financiar. În plus, presa centrală relatează că deși a existat varianta ca Liga 2 să fie împărțită în două grupe, FRF va merge tot pe opțiunea cu un singur campionat, la care Pandurii Târgu-Jiu are șanse mici să ia parte. Comitetul Executiv al FRF urmează să decidă, în câteva zile, componența Ligii 2, dar și data de start a campionatului, probabil 29 august.

Camilian Floroiu spune, însă, că și la Liga 3 cheltuielile sunt la fel de mari ca la Liga 2 și speră că autoritățile locale își vor îndrepta atenția către clubul la care sunt acționare.

Floroiu zice că, dacă autoritățile vor rămâne la fel de indiferente, atunci ar trebui să-și asume distrugerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

”La CSM se pot da bani, la Sala Sporturilor joacă doar CSM! Dacă se dorește, se poate” comentează  oficialul alb-albaștrilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here