LIFE

Florin Ristei și-a scos în oraș iubita topmodel de la “X-Factor”

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt în centrul atenției cu povestea lor, pe care o trăiesc și dincolo de micul ecran. Ea este concurentă la “X-Factor”, el este jurat al celebrului show de la Antena 1, dar iată că dragostea nu ține cont de astfel de detalii, notează click.ro.

Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurenta de la ”X Factor” care a fost comparată cu Naomi Campbell, arată și se comportă ca un cuplu. Și nu se feresc să arate asta pe rețelele sociale. După ce au apărut în ipostaze tandre, cei doi s-au afișat împreună și la o terasă din București, unde au savurat mai multe preparate apetisante, din câte s-a putut vedea pe InstaStories publicate de Naomi pe contul ei de Instagram: cheese fondue, tagliatelle cu trufe, antricot de vită.

Solista, supranumită “Pantera de la X-Factor”, nu i-a permis iubitului să se atingă de mâncare, până când ea nu a fotografiat preparatele, pentru a le posta pe Instagram.

“Când trebuie să aștepți pentru video înainte să te apuci să mănânci”, a scris Naomi în dreptul imaginii cu Florin, a cărui față a fost extrem de expresivă în acel moment. Nu este pentru prima dată când Naomi Hedman publică imagini din viața ei cotidiană, pe care o trăiește din plin alături de Florin. L-a fotografiat în studio, cântând la chitară, ba chiar au lăsat de înțeles că ar fi petrecut și o vacanță la munte, unde superba concurentă de la “X-Factor” apare goală, în jacuzzi.

Comment here