LIFE

Florin Piersic vinde bilete de 25.000 € pentru un spectacol

Monstru sacru al filmului şi teatrului românesc, Florin Piersic culege de 13 ani laurii unei cariere de succes. Actorul urcă pe scenă o dată la două luni, în piesa „Străini în noapte”, însă atunci Sala Mare a Teatrului Național București este plină, iar biletele, în valoare de 25.000 de euro, se dau ca pâinea caldă. Pe 27 ianuarie, maestrul va sărbători 84 de ani.

Succesul lui Florin Piersic este copleşitor în cei 60 de ani de carieră. În anul 2007, actorul a revenit în teatru cu piesa „Străini în noapte”, în care joacă alături de inegalabila Medeea Marinescu (45 de ani), în regia regretatului Radu Beligan. De atunci şi până în prezent, acest spectacol a avut încasări de peste un milion de euro din vânzarea biletelor.

Românii se înghesuie să îl vadă live pe Florin Piersic la Sala Mare a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Următoarea reprezentaţie a piesei „Străini în noapte” este programată pe 10 februarie. Preţul unui bilet este de 120 de lei, cât patru bilete la cinematograf, însă asta nu reprezintă o problemă pentru admiratorii actorului. Din vânzarea tuturor biletelor, se adună o sumă frumuşică de aproximativ 25.000 de euro.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată şi îi cere bani, apoi că de fapt este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situaţie sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

În 2007, Florin Piersic mărturisea că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potriveşte, este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum ne schimbă timpul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here