LIFE

Florin Piersic Jr. se alătură vocilor Pro TV

Actorul Florin Piersic Jr. se alătură echipei de voci a Pro TV, formată din Valentin Teodosiu şi George Vintilă.

“Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, şi pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac şi alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea Pro TV a fost neaşteptată şi cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puţine reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să ţin foarte mult şi, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de poveşti, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă linişte. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poţi asculta şi poţi evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare şi abia aştept să văd cum o să mă descurc în noua situaţie”, a spus actorul.

Vasile Alboiu, directorul de creaţie Pro TV, este cel care coordonează întreaga zonă de gândire, editare şi montare a promo-urilor de staţie şi se declară încântat de această nouă colaborare.

“Am căutat şi căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea PRO TV, cu felul în care PRO TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului şi sunt asociate natural cu Pro TV. Felul în care Florin Piersic Jr. vorbeşte, timbrul vocii şi nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru şi această colaborare va fi cu siguranţă remarcată de telespectatori. Emoţia pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre şi le va apropia mai tare de public”, a spus Alboiu.

Alături de Florin Piersic Jr., din echipă fac parte şi Valentin Teodosiu şi George Vintilă. Recent, Florin Piersic Jr. a participat în emisiunea “Masked Singer România”, ascuns sub masca Monstrului.

Comment here