Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florin Cârciumaru: Victor Ponta, un MARE politician al României

”Victor Ponta este un politician de rasă, un mare politician al României” este de părere senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj, în contextul în care se vorbește despre o posibilă alianță a social-democraților cu Pro România, în vederea alegerilor din 2020.  

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, avansa ideea unui USL2 cu Pro România și ALDE. Cârciumaru nu știe dacă Ponta va candida, pentru cel de-al cincilea mandat parlamentar, tot la Gorj. Crede însă că o prezență a fostului premier în județ, în 2020, va conta în economia voturilor PSD.  

Florin Cârciumaru a anunțat, de mult timp, că-și mai dorește un mandat de senator.  Spune, însă, că n-a discutat despre acest lucru cu președintele organizației Mihai Weber, care este și vicepreședinte la nivel național.  

Senatorul Cârciumaru crede că Liviu Dragnea a greșit, în 2016, când a impus ca 80% dintre deputații partidului să fie tineri.

”În momentul de față, PSD are mari probleme cu stabilitatea echipei de la Camera Deputaților, în vreme ce, la Senat suntem un grup foarte unit. Nu toșți tinerii au confirmat” a declarat parlamentarul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here