Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florin Cârciumaru: NU candidez la Primăria Târgu-Jiu. Greblă are toate calitățile

Florin Cârciumaru, anunț FERM la Interviurile Infinit FM: NU va candida pentru un nou mandat de primar al Târgu-Jiului, în alegerile locale din această vară.

”Sunt sigur că numele meu nu a fost inclus în sondajul de opinie. Nu voi candida, cu toate că foarte mulți cetățeni mi-au cerut să vin să candidez pentru un nou mandat” a declarat senatorul PSD.

Cârciumaru a câștigat 5 mandate de primar la Târgu-Jiu, dar la cel obținut în vara lui 2016 a renunțat, pentru a candida la parlamentare.

Florin Cârciumaru a confirmat că fostul senator și judecător CCR, Toni Mihail Greblă, își dorește să candideze la Primăria Târgu-Jiu.  

”Toni Greblă are toate calitățile care să-l recomande pentru o asemenea candidatură. Competiția nu va fi, însă, ușoară” a declarat fostul edil al municipiului.

Cârciumaru a reafirmat că-și dorește o nouă candidatură la Senat, la alegerile parlamentare din toamnă. Dacă partidul nu-l va susține, nu va pleca la altă formaţiune politică, dar nici nu se va retrage din activitate.

”Acasă nu voi sta, voi merge ori din nou în administrație, ori în sectorul privat, sigur mă voi descurca!” a declarat fostul primar al Târgu-Jiului.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here