Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florin Cârciumaru: Dacă știam că nu sunt pe listă, poate candidam la Primăria Târgu-Jiu

”Dacă mi se spunea de la bun început că nu voi fi pe listă, candidam la Primăria Târgu-Jiu” spune senatorul Florin Cârciumaru, care a produs surpriza, vinerea trecută, anunțându-și înregimentarea la Pro România.

La Radio Infinit, fostul primar al Târgu-Jiului a declarat că a resimțit ca pe o lovitură foarte dură decizia PSD de a nu-l susține pentru un nou mandat de parlamentar.

”De la început mi s-a promis că voi fi pe primul loc la Senat. Niciodată, în acești ani, nu mi s-a dat de înțeles că nu voi mai fi pe primul loc” a declarat Cârciumaru.   

Cârciumaru susține că n-a mai fost băgat în seamă după ce au fost alcătuite listele parlamentare.

”Mă așteptam ca președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, să știe că trebuie să lucrez undeva, nu eram oricine. Puteau să mă întrebe ce am de gând să fac până în aprilie-mai când ies la pensie” a declarat senatorul.

Florin Cârciumaru consideră că nu poate fi acuzat că a trădat Partidul Social-Democrat pe care l-a condus, la Gorj, vreme de 20 de ani. În opinia sa,  partidul a fost cel care l-a trădat.

Comments (1)

  1. V-a făcut omul SIE cum i-a plăcut lui. Asta arată cât de priceput în politică sunteți, dacă nici măcar nu vă pricepeți la oameni. Ați mâncat banii de salariu degeaba!

Comment here