LIFE

Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei


Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, din partea Partidului Verde. Candidatura a fost depusă marți, 18 august, în ultima zi de înscrieri. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele partidului, Cristian Vlad Soare.

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat, așa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!” a scris Soare pe rețelele de socializare.

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru, Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, spune Vlad Soare într-o înregistrare video, făcută, marți, alături de mai mulți membri ai partidului.

Printre cei care şi-au depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan – candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu – Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here