LIFE

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever, scrie paginademedia.ro. Anunțul a fost făcut la lansarea grilei de toamnă a televiziunii.

Florin Călinescu anunțase în vară, la scurt timp după plecarea de la PRO TV și după o postare pe Facebook care a dat naștere zvonului că și-ar deschide televiziune, că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, ajutând la rebranduirea lor. Nu a spus însă despre ce televiziuni este vorba. Joi seară, conform Pagina de Media, Prima TV a dezvăluit că este vorba despre posturile din grupul Clever, care deține, pe lângă Prima TV, LookSport, AgroTV, Profit.ro, CineMaraton și altele.

Pe lângă consultanța despre care vorbea în vară, parte a contractului semnat cu Clever de Florin Călinescu este și o emisiune pe care acesta o va prezenta, la Prima TV, din 19 octombrie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de prezentator, la lansarea grilei de toamnă.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Călinescu, conform sursei menționate.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La deschiderea stației din Pache Protopopescu, a realizat emisiunea „Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 și 2001 și 2003. În ultimii ani a fost jurat la „Românii au talent”.

Comment here