Muzicale

Florian Rus, Ioana Ignat – Singura Greşeală

Florian Rus şi Ioana Ignat au lansat un duet de senzaţie, noua piesă „Singură Greşeală”.

Ioana Ignat, unea dintre vocile unice ale peisajului muzical autohton îşi îmbină voicea cu a lui Florian Rus, pe piesa „Singură Greşeală”. Artiştii cântă despre „singura greşeală de care mi-e dor”, acel moment când ai avut o relaţie specială la momentul nepotrivit.

„Singura Greşeală” este al treilea single extras de pe albumul de debut al lui Florian Rus. EP-ul se numeşte „Străzile din Bucureşti” şi a debutat la final de an 2019. Florian nu este străin de hituri, colaborând în calitate de compozitor cu nume mari, de la Andra şi Nicole Cherry la Mira şi Marius Moga. Debutul său a venit ca artist solo cu 2 ani în urmă prin piesa „Cat încă ne mai iubim”. Piesa „Străzile din Bucureşti” l-a pus totuşi definitiv pe harta muzicală de la noi.

Ioana Ignat este cunoscută pentru un timbru unic şi se remarcă prin faptul că îşi compune singură piesele. Cele mai apreciate track-uri ale sale sunt „Mă dezîndrăgostesc”, „Doar pe a ta” şi „Nu mă uita”, acesta din urmă atingând peste 70 de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent Ioana a lansat melodiile „Azi” şi „Tu nu meriţi”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here