Muzicale

Florian Rus – Cu dorul meu de tine

Florian Rus a lansat “Cu dorul meu de tine”, o piesă ce vorbește despre semnele lăsate de o iubire ce s-a încheiat.

“Cu dorul meu de tine” a fost compusă de Florian Rus, Vlad Lucan și Petre Octavian Ioachim, iar versurile poartă semnătura lui Florian. Videoclipul, regizat de Alexandru Mureșan, sub umbrela NGM Creative, pune perfect în imagini mesajul melodiei. Se pot observa momentele dificile care apar într-o relație, certurile, diferențele dintre parteneri.

Florian Rus este unul dintre cei mai în vogă artiști și compozitori. La participarea, din 2014, la Vocea României a reușit să atragă atenția celor 4 jurați, alegându-l în cele din urmă pe Marius Moga, cu care ulterior a și început colaborarea în calitate de compozitor. După debutul ca artist în anul 2017 cu single-urile “Cât încă ne iubim” și “Cel mai lung drum”, Florian a simțit nevoia de a se concentra pe munca din studio. Au urmat doi ani prolifici în care a compus pentru artiști precum Mira, Lidia Buble, What’s Up, Marius Moga, Andra, Loredana, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Shift.

Anul 2019 l-a readus pe Florian în lumina reflectoarelor cu single-ul “Străzile din București”. Lansată în colaborare cu Mira, piesa a reușit să ajungă în 24h pe locul 1 în Trending și a depășit 6 milioane de vizualizări în prima lună de la lansare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here