Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florescu sau Rujan, care este candidatul? ”Suntem singurul partid la care planează SUSPICIUNI”

Ceață totală la PSD Gorj în privința candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Deși liderii l-au anunțat pe Ciprian Florescu și au dat asigurări că va rămâne candidat, continuă să apară speculații că va fi înlocuit cu Cristinel Rujan.

 ”Cred că suntem singurul partid asupra căruia planează astfel de suspiciuni” spune chiar Florescu.    

În presa locală, a apărut și informația că în biroul unui lider PSD Gorj s-ar fi decis să fie făcut un nou sondaj de opinie, în care Rujan și Florescu să fie măsurați.  

Înainte de a apărea din nou în presă, luni seară, informația că Rujan va fi de fapt candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, Florescu postase un mesaj pe pagina de socializare, în care își exprima atașamentul față de partidul său. La scurt timp după ce a pus mesajul, a apărut articolul conform căruia nu mai este candidatul PSD.

”Ciprian Florescu îmi lasă impresia că este naiv când crede că-l vor susține. L-au sacrificat pentru a nu încurca la Consiliul Județean” a  comentat fostul viceprimar Adrian Tudor, fost aspirant la candidatură din partea PSD, marți, într-o conferință de presă.

Tudor crede în varianta că PSD Gorj ar urma să facă un nou sondaj de opinie, în care să fie măsurați Florescu și Rujan.  

Mihai Weber, liderul PSD Gorj, spune că, până în acest moment, nu s-a pus problema înlocuirii lui Ciprian Florescu cu Cristinel Rujan și nici problema realizării unui nou sondaj de opinie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here