SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Florescu promite echipe de fotbal, handbal și baschet în prima ligă. Romanescu: Mai putem să-i credem?

Scandalul pe tema Pandurii Târgu-Jiu, clubul fanion al județului, a continuat pe paginile de socializare, în weekend.

Primarul liberal Marcel Romanescu s-a legat de o promisiune făcută de principalul contracandidat, Ciprian Florescu, de la PSD, cum că municipiul va avea din nou echipe de fotbal, handbal și baschet în prima ligă.

Romanescu a amintit că Florescu dar și viceprimarul Târgu-Jiului, Aurel Popescu, au încasat bani, în trecut, de la Clubul Pandurii, pe vremea când erau reprezentanții Consiliului Județean și ai Primăriei în consiliul de administrație.  

Marcel Romanescu amintește că-n mandatul său a fost înființat noul Club Sportiv Municipal de la Târgu-Jiu, ale cărui echipe încep să facă performanță.  

Ciprian Florescu acuză că Marcel Romanescu a folosit informații false pentru a-l discredita, în sensul că suma lunară primită în calitatea de membru al CA-ului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a fost de 1000 de lei, nu mai mult de atât.  În plus, candidatul PSD la primăria municipiului susține că a refuzat să mai încaseze acești bani, în momentul în care clubul a început să se confrunte cu probleme financiare.

Ciprian Florescu promite că se va implica total, dacă va obține mandatul de primar, pentru ca Târgu-Jiul să aibă fotbal, baschet și handbal de primă ligă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here