Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florescu: Mi l-aș dori pe Rujan în echipa de la municipiu

Aurel Popescu a reafirmat, luni, că este exclus ca Ciprian Florescu să fie înlocuit din postura de candidat la Primăria Târgu-Jiu.

Planează, în continuare, incertitudinea în tabăra PSD, bătălia fiind acerbă atât pentru candidatura la primărie cât și pentru listele parlamentare. Liderul PSD Târgu-Jiu ar vrea ca fostul prefect Cristinel Rujan, al cărui nume este vehiculat pentru candidatura la primărie, să se alăture echipei de la municipiu.

Aurel Popescu laudă activitatea profesională a lui Cristinel Rujan. Spune că l-a sprijinit să înființeze CSM Târgu-Jiu, pe vremea când era secretar general adjunct în Ministerul Tineretului și Sportului.  

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, se așteaptă, însă, să mai fi lansate tot felul de scenarii pe piață, în ceea ce-l privește. Spune că există personaje care-și doresc să-l vadă retras din cursa pentru postul de primar.

Florescu declară că și i-ar dori pe senatorul Florin Cârciumaru și pe fostul prefect Cristinel Rujan în echipa de la municipiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here