Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florescu: Groapa ecologică de gunoi, una dintre prioritățile mele

Ciprian Florescu promite că va rezolva problema mirosului insuportabil, degajat de depozitul ecologic de la Târgu-Jiu, dacă va câștiga mandatul de primar.

”Am și eu semnale, oamenii au început să mă contacteze să se plângă. Eu vă garantez că, în foarte scurt timp, voi avea discuții cu cei care conduc firma, pentru a găsi cele mai eficiente soluții, astfel ca cetățenii să nu fie afectați” declară candidatul PSD la primărie.

Florescu nu agreează propunerile făcute de alți candidați, de mutare a gropii de gunoi din Bârsești.

Ciprian Florescu nu consideră că este o idee bună achiziționarea fabricii de confecții din Târgu-Jiu, pentru realizarea unui hub de afaceri, așa cum propunea Horațiu Guță, candidatul Partidului Puterii Umaniste. Spune că primăria are deja suficiente terenuri pe care pot fi dezvoltate afaceri sau alte activități.

”Târgu-Jiu, un loc numit ACASĂ” este sloganul candidatului PSD la primăria municipiului, care a fost și afișat pe mai multe panouri publicitare din oraș. Ciprian Florescu zice că își dorește ca Târgu-Jiul să arate ca o casă: curat, elegant, cu toate utilitățile la dispoziție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Nu cred in promisiuni

Comment here