Stirile ZileiTârgu-Jiu

Florescu, candidatul PSD la Târgu-Jiu. Tudor NU PLEACĂ

În plină îngrijorare în Gorj, din cauza coronavirusului și după lungi tergiversări, PSD a anunțat, joi, candidatul la Primăria Târgu-Jiu: Ciprian Florescu, fostul prefect de Gorj.  Deși au circulat informații că va pleca din partid, Adrian Tudor a negat o astfel de variantă, explicând că nu vrea ”să-și bată joc de cei 23 de ani petrecuți în PSD”. Tudor se va implica în campania pentru Florescu.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a anunțat candidatura lui Ciprian Florescu într-o conferință de presă la sediul partidului, la care au participat inclusiv Florin Cârciumaru și Aurel Popescu.

Ciprian Florescu consideră că pleacă în cursa electorală pentru Târgu-Jiu sub auspicii bune, având alături ”oameni cu ștate vechi în administrația publică locală”.

Florescu a ținut să dea asigurări că nici nu se poate pune problema unui eventual blat PSD-PNL pentru susținerea actualului edil liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu a anunțat că va vorbi, în perioada următoare, despre prioritățile orașului și că-și dorește din tot sufletul să câștige competiția electorală.

Întrebat de jurnaliști unde lucrează, de la căderea guvernului Dăncilă încoace, activând ultima dată în Secretariatul General la Guvernului, Ciprian Florescu a răspuns că-n mediul privat. În plus, a precizat că pe vremea când a fost prefect de Gorj era considerat în top 5 prefecți din țară.

Deși a luptat mult, în ultimul an, ca să fie desemnat candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu, viceprimarul Adrian Tudor a anunțat că se va conforma deciziei luate de partid.  

Tudor a mai afirmat că șansele lui Ciprian Florescu de a câștiga bătălia din iunie, depind strict de el și de mesajele pe care le va lansa în spațiul public.

Adrian Tudor a mai spus că nu va pleca din PSD, așa cum s-a speculat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here