LIFE

Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan

Fiul lui Marian Ionescu, de la ”Direcția 5”, a fost prins drogat la volan. Carmin Ionescu a fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, puțin după miezul nopții, sâmbătă spre duminică, și a fost testat cu aparatul Drug Test.

”În data de 09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă. Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 Cod Penal”, se arată într-un comunicat.

Nu este prima dată când numele Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, este asociat cu consumul de droguri. Acesta a fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, dar DIICOT a renunţat la urmărirea penală. Şi tatăl său, Marian Ionescu, a fost audiat ca martor în dosarul “Droguri pentru VIP”-uri, în timp ce în dosar Carmin Ionescu apare în calitate de consumator.

Carmin Ionescu a devenit, oficial, membru al trupei Direcția 5 în aprilie, anul acesta. Tânărul a devenit basistul trupei, înlocuindu-l astfel pe tatăl său, Marian Ionescu, care a cântat în această postură timp de mai bine de 15 ani. Marian a trecut acum la clape, lăsându-i locul talentatului său fiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here