LIFE

Fiul lui Marcel Toader a scăpat de datorii

După moartea lui Marcel Toader, fiul său a rămas cu datorii mari, care însumau 150.000 de euro. Maximilian Toader (23 de ani) a reuşit să vândă apartamentul din Capitală, situat pe strada Ion Brezoianu, înainte de pandemie. Cu suma obţinută, Toader jr. a acoperit datoriile acumulate pe firma “Bleu Ciel”, dar şi restanţele la întreţinere. 

Se împlineşte, în curând, un an de la moartea lui Marcel Toader, fost jucător de rugby în echipa naţională a României şi om de faceri. În august 2019, el s-a stins la vârsta de 56 de ani, lăsând în urmă datorii uriaşe la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, precum şi la întreţinerea apartamentului din Capitală, în care a locuit alături de trei dintre fostele sale neveste – Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin.

Este vorba despre 135.000 de euro (sumă datorată Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale pe firma sa, “Bleu Ciel”) şi despre aproape 10.000 euro (la întreţinere). Marcel Toader a fost executat silit pentru datoriile de la întreţinere, iar apartamentul a fost scos la licitaţie pentru recuperarea banilor. După înmormântarea părintelui său, Maximilian (23 de ani) a rămas cu povara plăţilor şi a anunţat, la vremea respectivă, că se va ocupa personal să “şteargă” aceste datorii.

“Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, pentru ca apoi să pot discuta despre succesiune şi despre bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro şi sper să le şterg după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, pot să-mi dau seama ce voi moşteni. Tata avea pe numele lui nişte terenuri şi o maşină”, spunea Maximilian, în urmă cu câteva luni, pentru Click!

Unicul moştenitor al lui Toader a reuşit să rezolve problemele financiare. El a vândut apartamentul chiar înainte de pandemie şi a scăpat de povară.

“Am avut noroc, pot să zic. Am izbutit să vând acest apartament şi să obţin un preţ bun. Nu era un imobil avantajat de anul construcţiei, dar poziţia centrală şi mărimea lui au contat şi i-au menţinut valoarea. Am acoperit ambele datorii şi am mai şi rămas cu ceva bănuţi. Acum sunt liniştit, probabil şi tata e cu sufletul împăcat. De acum încolo trebuie să mă ocup de terenuri. Am de alergat, trebuie făcute acte. O să am răbdare” a declarat Maximilian Toader.

Peste două săptămâni, Maximilian şi bunica sa se vor ocupa de parastasul de un an al lui Marcel Toader, la cimitirul din Cumpăna (Constanţa). El şi Rădiţa, mama lui Marcel, vor organiza o pomană restrânsă şi vor împărţi pacheţele cu mâncare pentru sufletul răposatului.

Pe 3 august 2019, la doar 56 de ani, Marcel Toader se stingea în urma unui infarct. Drama s-a produs în casa unui prieten din Periş (Ilfov). Din păcate, echipajul medical venit de urgenţă n-a reuşit să-l resusciteze. Doar apropiaţii ştiau că Marcel se confrunta de ani buni cu probleme cardiace. În 2012, el suferise o intervenţie chirurgicală prin care i s-a montat un stent. Marcel n-a urmat însă tratamentul prescris de medic, avea un stil de viaţă presărat cu petreceri nocturne, la care s-au adăugat supărările din căsnicii şi problemele financiare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here