LIFE

Fiul lui Dincă a lovit mai mulţi jurnalişti prezenţi în faţa CNA: „Mi-a dat un pumn în cap“

Mai mulţi jurnalişti de la posturile Antena 3 şi România TV au fost agresaţi fizic şi verbal, marți, de fiul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul şi-a însoţit sora la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), iar la ieşire acesta şi-a pierdut cumpătul în momentul în care reporterii i-au adresat întrebări. Poliţia a fost chemată.

Dan Dincă, fiul principalului suspect în cazul Caracal, a lovit mai mulţi cameramani în faţa sediului CNA, unde venise cu sora sa, Daniela, pentru a face o sesizare. În imaginile de la România TV, fiul lui Dincă este surprins în momentul în care îl loveşte pe unul dintre cameramani. Înainte de a deveni agresiv, Dan Dincă a precizat că nu doreşte să dea declaraţii. Sora bărbatului a încercat să-l calmeze şi a rugat presa „să-şi formuleze mai bine întrebările“.

„Mai mulţi martori spun că şi dvs. aţi făcut trafic de persoane. Este adevărat?“, a fost una dintre întrebările jurnalistei de la România TV. „M-a apucat de geacă, mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos“, a declarat operatorul România TV.

Incidentul a fost anunţat la 112, iar în faţa sediului CNA a venit atât un echipaj al Poliţiei, cât şi un echipaj de prim ajutor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here