LIFE

Fiul lui Cozmin Guşă preia Gold FM

Radio Gold FM are un nou proprietar. Postul cu o vechime de peste 20 de ani va fi administrat de Cosmin Andrei Guşă, fiul fostului patron de la Realitatea, Cozmin Guşă.

Cazul Gold FM a ajuns în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului în şedinţa de marți, 17 noiembrie. Conform documentelor trimise la CNA, noul acţionariat al Gold FM va fi SC Angus Resources SRL, societate deţinută în exclusivitate de Cosmin Andrei Guşă, scrie Pagina de Media.

„Planul pe care l-am făcut cu echipa Gold FM este să mutăm radioul în zona de talk. Invităm români de valoare, care să vorbească, şi suntem conştienţi că avem un target de persoane la vârsta a doua, dar sperăm să păstrăm nucleul ăsta şi sper să aducem oameni apropiaţi de vârsta mea, care sunt interesaţi de problemele societăţii actuale, să-i aducem spre Gold FM”, a spus Andrei Guşă în şedinţa CNA.

După lungi dezbateri şi discuţii pe această temă, cedarea acţionariatului Gold FM s-a votat în şedinţa CNA cu 7 voturi pentru şi 3 împotrivă. Cei care au votat împotrivă au fost Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu şi Cristina Pocora.

Comment here