LIFE

Fiul lui Brigitte Pastramă, despre relația cu mama lui. „Am fost dat afară cu palme și pumni”

Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a continuat seria dezvăluirilor despre relația cu mama lui. Băiatul a fost invitat în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde a scos la iveală amănunte incredibile din trecutul lui.

Războiul continuă și Robert povestește că a fost dat afară din casă de propria mamă, fiind lovit cu pumnii și palmele. El ar fi dormit în repetate rânduri pe preș, sora sa fiind cea care îi aducea câte un pahar de apă la poartă.

„Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a spus Robert la Xtra Night Show.

Robert a vorbit și despre copilăria grea pe care a avut-o, povestind episodul în care a aflat că mama sa este la închisoare, pe când el avea doar 7 ani, cu toate că era convins, până la acel moment, că ea era în Germania.

„Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu, la 7 ani, că e în pușcărie, cum se spune pe românește”, a mai spus el.

„Mama mea îmi spunea despre tatăl meu că o înșela, că ea a suferit foarte multe traume din această cauză, deși eu din ce am auzit de la bunica mea și de la toată lumea, omul se ocupa de familie, venea mereu acasă”, a declarat Robert Sfăt.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here