NovaciStirile Zilei

Fiul judecătoarei din Novaci, care a ucis o femeie după ce s-a urcat beat la volan, audiat, sâmbătă, la Parchetul General

Fiul judecatoarei din Novaci, Mihai Dafinescu, cel care a ucis o femeie, luna trecută, după ce s-a urcat beat la volan, a dat prima declaraţie în faţa anchetatorilor. Acesta a fost adus la Bucuresti pentru audieri la Parchetul General.

Este prima declaratie pe care Mihai Dafinescu o dă în faţa anchetatorilor, până acum el refuzând vehement să dea detalii despre ce s-a întâmplat. Între timp, potrivit publicaţiei GorjOnline, judecătoarea si-a luat concediu medical şi încearcă să îşi scape fiul de închisoare. Ar încerca să îi obţină fiului un certificat care să ateste că acesta are probleme psihice şi, astfel, Mihai Dafinescu să nu fie condamnat la închisoare cu executare, potrivit sursei citate.

Cât despre prima declaraţie dată în faţa procurorilor, Dafinescu ar fi spus că nu şi-a dat seama că a lovit o femeie, acesta fiind motivul pentru care nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat şi a mers acasă. Mihai Dafinescu este acuzat de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul a avut loc în data de 19 august. Victima, Florentina Motorcea, se întorcea de la serviciu alături de fiul ei. Cei doi se deplasau pe marginea drumului, femeia fiind lovită de bolidul condus de catre Mihai Dafinescu, care apoi a fugit de la locul accidentului, lăsând victima în agonie. Femeia a fost mutilată, rănile cele mai grave fiind la cap.

Mihai Dafinescu s-a adăpostit acasă şi s-a predat dimineaţa la poliţie. Acesta avea o concentraţie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în momentul in care fost testat. A fost retinut pentru 24 de ore şi, apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here