Stirile ZileiTârgu-Jiu

FINAL în cazul Sorina. Procurorul general, bun de plată

Cazul Sorina a luat sfârșit. Tribunalul Olt a respins, marți, definitiv apelul procurorului general faţă de părăsirea ţării de către minoră.

Procurorul general Bogdan Licu ceruse, împreună cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Copilului, să fie stopată procedura de părăsire a teritoriului național de către Sorina și părinții săi adoptivi. Instanța a respins definitiv solicitarea procurorului general, după ce Judecătoria Slatina a dat o decizie similară în luna iulie.

Procurorul general a fost obligat și la plata unor cheltuieli judiciare de 2500 de lei către familia de români stabilită în Statele Unite, care a adoptat-o pe Sorina.

De altfel, familia respectivă a plecat încă din luna iulie cu Sorina în America, în ciuda protestelor de stradă, din acea perioadă, în care sute de oameni și-au manifestat sprijinul față de familia asistentei maternale care avea grijă de fetița de 7 ani. Inclusiv gorjeni din Motru și Târgu-Jiu au participat la protestele de la Baia de Aramă și Craiova.

Între timp, părinții adoptivi ai Sorinei au prezentat, la începutul acestei săptămâni, imagini cu micuța mergând pentru prima dată la școală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here