Sportive

Final de sezon pentru junioare. Echipa lui Enache, pe 6 în clasament

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a încheiat un sezon extraordinar, la finalul căruia a reuşit participarea la Turneul Final al Campionatului Naţional și s-a clasat pe locul șase la nivel național, anunță site-ul oficial al clubului.

Proiectul handbalistic de la Târgu-Jiu a început să dea roade. Calificată în premieră la Turneul Final, la doar doi ani de la înființarea clubului, echipa de junioare 3 a CSM Târgu-Jiu a încheiat mai mult decât onorabil acest sezon, reușind să ocupe locul 6 la nivel național.

După un parcurs perfect în sezonul regular, dar și la Turneul Semifinal, elevele lui Andrei Enache au avut parte, la Turneul Final de la Reșița, de o grupă din care au făcut parte două dintre cele mai bune echipe din țără, CSS 6 București, care a și cucerit titlul de campioană și CSM București, care a caștigat bronzul.

La Turneul Final, care s-a disputat la Reșița, în faza grupelor, formaţia lui Andrei Enache a început cu o victorie, 34-31 cu CSM Slatina. Au urmat două înfrângeri, 21-37 cu CSS 6 Bucureşti şi 19-47 cu CSM Bucureşti, echipe care au terminat pe podium această ediție de campionat. Gorjencele au jucat, apoi, pentru locurile 5-6 cu ACS Lucian Bute Galaţi. După o partidă extrem de echilibrată, decisă pe final, echipa de la malul Dunării s-a impus la limită, scor 31-30.

Comment here