LIFE

Filmul „Gladiator” va avea o continuare. Paul Mescal, ales pentru rolul principal

O continuare a lungmetrajului „Gladiator” de Ridley Scott este în pregătire la Paramount, potrivit Deadline.

Actorul irlandez Paul Mescal, 26 de ani, a fost ales de Ridley Scott protagonist în noul film. Tânărul actor este în negocieri pentru rol. David Scarpa, deja scenarist la „Al the money in the world” şi „Napoleon” de Ridley Scott, a fost ales să scrie şi scenariul pentru „Gladiator 2”. 

Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din mini-seria „Normal People” (2020), şi care a primit critici elogioase pentru noul său film „Aftersun”, nu-l va interpreta pe Maximus, ci pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi nepot al lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Ridley Scott spera să regizeze această continuare. Îşi dorea să o facă cu Russell Crowe (în ciuda morţii personajului său).

„Ştiu cum să-l aduc înapoi. Se va întâmpla asta? Nu ştiu. Gladiator a apărut în 2000. Russell s-a schimbat puţin”, declara el pentru Entertainment Weekly, în 2017

Lansat în 2000, „Gladiator” a avut un succes uriaş, generând venituri de 460 de milioane de dolari la box office-ul global. Blockbuster-ul a fost nominalizat de douăsprezece ori la premiile Oscar şi a câştigat cinci, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun actor” pentru Russell Crowe

Comment here