LIFE

Filmul “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend. Cinci debuturi în top

Filmul de acţiune “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 25,4 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, filmul a acumulat 108,5 milioane de dolari.

Horror-ul “Scary Stories to Tell in the Dark”, regizat de André Øvredal, cu Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Dean Norris în rolurile principale, a debutat pe locul doi în clasament, cu încasări de 20,8 milioane de dolari.

Lungmetrajul live-action “The Lion King”, regizat de Jon Favreau, a coborât două locuri în topul nord-american, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 20 de milioane de dolari. Cumulat, producţia a avut la nivel global încasări de 1,33 miliarde de dolari.

Filmul de aventuri “Dora and the Lost City of Gold”, în regia lui James Bobin, a debutat în clasamentul nord-american de weekend pe poziţia a patra, generând încasări de 17 milioane de dolari.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, “Once Upon a Time… in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe cinci, după al treilea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 11,6 milioane de dolari.

“The Art of Racing in the Rain”, cu Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia în distribuţie, a debutat pe locul şase în top, cu încasări de 8,1 milioane de dolari.

Un alt debut în clasamentul nord-american de weekend a fost “The Kitchen”, avându-le protagoniste pe Melissa McCarthy, Elisabeth Moss şi Tiffany Haddish. Filmul a avut încasări de 5,51 milioane de dolari.

“Spider-Man: Far From Home”, al şaptelea film al francizei, a coborât patru poziţii, până pe opt. În al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 5,3 milioane de dolari. Cumulat, filmul a avut încasări de 1,09 miliarde de dolari.

Animaţia “Toy Story 4” s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre cinci poziţii, după ce, în al optulea weekend de la lansare, a generat încasări de 4,4 milioane de dolari.

Documentarul “Bring the Soul:The Movie”, despre trupa sud-coreeană BTS, a debutat pe poziţia a zecea, cu încasări de 2,29 milioane de dolari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here