LIFE

Filmările pentru „Next Star” și „Chefi la cuţite”, SUSPENDATE

Filmările pentru „Chefi la cuţite”, „Next Star”, „Take me out” și „Sacrificiul” au fost suspendate, după ce astăzi s-a decretat stare de urgență în România, pentru 30 de zile, din cauza epidemiei de coronavirus.

În contextul escaladării situației legate de COVID-19, echipa de management a Antena Group a organizat activitatea astfel încât să pună în prim plan sănătatea angajaților și a familiilor lor, să respecte normele legale și să asigure continuitatea business-ului, anunță Antena Grup într-un comunicat de presă. Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanță pentru posturile care permit acest lucru.

Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanților și a invitaților, filmările pentru „Chefi la cuţite”, „Next Star”, „Take me out” și „Sacrificiul” au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite.

„Colegii care merg pe teren și cei care continuă să vină la birou au o expunere mai mare. Le mulțumesc pentru că aleg să își facă meseria cu pasiune și discernământ și pentru că respectă recomandările transmise de autorități. Este o perioadă în care am suspendat câteva producții și ne concentrăm pe informațiile de actualitate, de care are publicul atâta nevoie în contextul actual, și pe alternative de divertisment” a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here