RovinariStirile Zilei

Filip zice că și-n pușcărie e șeful lui Boza

Robert Filip, revoltat după ce Sorinel Boza a declarat că i-ar fi cerut să-i dea fără licitație gipsul de la Termocentrala Rovinari. Primarul cere să fie făcute verificări pentru a se demonstra cine minte și cine nu.

”Îi spun doar atât: dacă Filip minte, să se ducă la pușcărie! Dacă Boza minte, să ajungă la pușcărie! Dacă ajung cu el pe acolo, sunt șeful lui de cameră” declară edilul din Rovinari.

Fostul manager al CE Oltenia a afirmat, marți, că Filip ar fi făcut solicitare pentru o încredințare directă, fără licitație, a gipsului sintetic, materie primă pentru o a patra fabrică ce urmează să fie deschisă în oraș.   

Filip este deranjat  că Boza a declarat că, la Rovinari, nu există instalația de preluarea a șlamului, separarea gipsului și uscarea lui, pentru că CE Oltenia nu-și permite o astfel de investiție cuprinsă între 8 și 10 milioane de euro.

Primarul din Rovinari a cerut, de acum câteva săptămâni, conducerii Complexului Energetic Oltenia să organizeze licitație pentru materia primă rezultată din arderea cărbunelui, în condițiile în care noua fabrică de la Rovinari este concurentă celei care există, de mai mulți ani, la Turceni.

Comment here