Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Filip: Dacă AXA Rovinari-Turceni ia o direcție liberală, o să fie o problemă!

Dacă AXA Rovinari-Turceni ia o direcție liberală, o să fie o problemă pentru PSD la alegerile locale, a comentat, la Interviurile Infinit FM, Robert Filip, primarul din Rovinari. În opinia sa, sunt premise ca PNL să preia conducerea Consiliului Județean. Sorin Bucurescu, primarul social-democrat din Slivilești, atrage atenția conducerii PSD că primarii trebuie consultați înainte de a fi făcută lista de consilieri județeni. Edilul crede că tăvălugul nu mai poate fi oprit, în sensul că PNL va reuși organizarea de alegeri anticipate, alegeri locale în două tururi și desemnarea președintelui consiliului județean dintre consilieri.

Președintele ALDE Gorj, Robert Filip, a declarat, la Radio Infinit, că ia în calcul o alianță cu liberalii, pentru alegerile locale. La europarlamentarele de anul trecut, tandemul Filip-Iordache a demonstrat că poate aduna aproape 16 mii de voturi în județ.  

Filip nu ia în calcul o înțelegere cu PSD. Este nemulțumit că social-democrații au încercat de două ori să-i schimbe majoritatea în Consiliul Local Rovinari.

”Încă sunt convins ca majoritatea în județ poate să se schimbe. Dacă axa Rovinari-Turceni ia o direcție liberală, o să fie o problemă” a declarat edilul.  

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, crede că Robert Filip va rămâne fidel convingerilor de dreapta. În același timp, spune că PNL poate câștiga Consiliul Județean, ținând cont că 56% din populația județului este sub primari liberali.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj, afirmă însă că la ALDE lucrurile sunt destul de tulburi, parte din partid regretând parteneriatul cu social-democrații.  

Cât despre majoritatea din Consiliul Local Rovinari, Weber spune că dacă PSD și-ar fi dorit cu adevărat, ar fi schimbat-o.

Sorin Bucurescu, primarul PSD din Slivilești, atrage atenția conducerii partidului că primarii trebuie consultați, înainte de a fi făcută lista de consilieri județeni. Mai ales că PNL va porni tăvălugul schimbării legilor electorale.

Bucurescu crede că Filip are dreptate atunci când spune că axa Rovinari- Turceni poate decide soarta județului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here