LIFE

Fiica Sandrei Stoicescu are COVID. Cum se simte micuța de un an și jumătate

După ce a anunțat că soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, se pare că și fetița celor doi, micuța Sara, s-a infectat. Știrista a dezvăluit în mediul online cum se simte micuța.

Prezentatoarea TV spune că simptomele COVID-19 includ la micuță doar febră și stare de somnolență. A doua zi de la aflarea rezultatului pozitiv, cea mică a avut poftă de mâncare și a început să doarmă mai puțin. În rest, pare că este bine, având în vedere că apare în mai multe filmulețe recente publicate de către știristă pe rețelele de socializare. În cazul soțului ei, Sergiu, simptomele au fost comune: dureri musculare și febră.

Prezentatoarea de la Antena 1 și-a făcut și ea testul pentru coronavirus și, deși a ieșit negativ, aceasta a decis să ia o pauză de la apariția pe micile ecrane, pentru a nu exista nicio posibilitate de a-și infecta colegii de platou.

„Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general.

A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a dezvăluit Alessandra în mediul online.

Comment here