LIFE

Fiica lui Lenny Kravitz, noua Catwoman din filmul „The Batman”

Fiica celebrului rocker Lenny Kravitz, Zoe, este cea care va da viață personajului Catwoman din următorul film „The Batman, potrivit lafm.com.co.

Zoe Kravitz, care este actriță și model, va fi Catwoman în filmul regizat de Matt Reeves și în care rolul principal va fi interpretat de starul Robert Pattinson. Zoe Kravitz va călca pe urmele altor actrițe celebre de la Hollywood care au jucat rolul Catwoman în seria de filme Batman: Michelle Pfeiffer („Batman Returns”, 1992), Halle Berry („Catwoman”, 2004) și Anne Hathaway („The Dark Knight Rises)

Pentru rolul, pe care Zoe Kravitz îl va interpreta în noul film Batman, au mai fost în cursă actrițele Ella Balinska, Ana de Armas și Eiza Gonzalez, potrivit lafm.com.co.

Zoe este fiica rockerului Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. De curând, acesta a făcut parte din distribuția serialului „Big Little Lies”. Printre filmele în care Zoe Kravitz a jucat: „Mad Max: Fury Road” (2015), „Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016) și „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” (2018).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here