LIFE

Fiica lui Gigi Becali, cununie de 5 stele

A fost sărbătoare mare în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România. Fiica lui Gigi Becali și alesul inimii ei, Mihai Mincu, și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile.

Joi a fost una dintre cele mai importante zile din viața latifundiarului din Pipera. Fiica milionarului s-a căsătorit cu alesul ei, tânărul afacerist Mihai Mincu. Potrivit cancan.ro, cei doi tineri și-au dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru de vis, departe de ochii curioșilor, în incinta unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din București, acolo unde s-au strâns laolaltă numai invitați unul și unul. Printre cei care au luat parte la cununia celor doi s-au numărat: milionarul Dorin Cocoș, Teia Sponte, verișorii latifundiarului din Pipera, Victor și Ioan Becali.

Mihai Mincu și fiica milionarului au strălucit în ziua cununiei. Dacă fiica patronului de la FCSB a ales să poarte o rochie albă, mulată pe corp, ginerele lui Gigi Becali s-a îmbrăcat cu o redingotă asemănătoare cu cele purtate de celebrul său socru, la care a asortat un accesoriu extrem de scump. ”Prințișorul de Dobroești” a apărut la cununia civilă cu un ceas Breitling 18K Solid Gold Limited Edition. Bijuteria de la mâna lui Mihai Mincu valorează o avere. Mai exact, ceasul are un preț de catalog de 15.000 de dolari.

Nici socrii mici nu s-au lăsat mai prejos, atunci când a venit vorba de ținute care să farmece ochii tuturor. Patronul de la FCSB și-a făcut apariția într-un costum negru extrem de elegant și scump, iar soția lui a purtat o ținută de-a dreptul uimitoare. Luminița Becali și-a făcut apariția într-o elegantă rochie lungă, maro, pe care a asortat-o perfect cu lănțișorul de aur cu cruciuliță, de la gât.

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, pe care patronul FCSB ar fi ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese arvunită pentru acea dată de alți miri.

Cucerit de ginerele său: ”Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here