LIFE

Fiica lui Donald Trump, Tiffany, se iubeşte cu un libanez

Tiffany Trump, singurul copil pe care preşedintele Americii îl are cu fosta lui soţie, Marla Maple, s-a alăturat, împreună cu iubitul ei miliardar, mişcării #BlackLivesMatters.

Mândru de faptul că fiica lui a absolvit Dreptul, Donald Trump declara, recent : “Aveam nevoie de un avocat în familie”.

Tiffany a absolvit, anul acesta, Facultatea de Drept din Georgetown şi este copilul cel mai puţin expus mass-mediei, deoarece, până acum, a stat departe de problemele cu care se confruntă ţara sa natală şi, mai ales, controversatul ei tată. Însă, odată cu izbucnirea revoltelor în Statele Unite, în urma uciderii de către un poliţist a unui cetăţean de culoare, George Floyd, aceasta a ripostat într-un fel în care, cu siguranţă, tatăl ei nu s-ar fi aşteptat. Donald este cunoscut drept rasist şi nu se fereşte să o declare public. Astfel, Tiffany a postat celebra poza cu culoarea neagră, scriind drept captură o frază a scriitoarei Helen Keller: “Sunt foarte puţine lucrurile pe care le putem face singuri, dar împreună putem face atât de multe”, adăugând hashtagul #JusticiaparaGeorgeFloyd.

În acelaşi timp, mânat de ura sa împotriva imigranţilor, tatăl ei a făcut o serie de postări rasiste pe Twitter, iar această platformă l-a avertizat de încălcarea regulilor privind „glorificarea violenţei”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here