Minerit și EnergieMotruStirile Zilei

FIERBERE mare în CE Oltenia! Bunoaica, acuzat că instigă la PROTESTE pentru Boza

Este fierbere mare în Complexul Energetic Oltenia! ”Nu ne interesează jocurile de putere! Rugăm administrația să nu mai intervină!” cere Gabriel Căldărușe, care are suspiciuni că Sorinel Boza l-ar folosi pe Nicu Bunoaica, pentru a agita minerii și a declanșa proteste. Totul după ce au început să circule informații că urmează să fie numit un nou Directorat, iar Boza să fie zburat din funcție. ”Eu am spus mereu că, dacă-l schimbă pe Boza, să pună în loc un om integru, fără dosare penale! Nu ne trebuie, acum, să fie schimbat directorul” declară Bunoaica.

Este fierbere mare printre liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia, după ce s-a aflat că Nicu Bunoaica merge prin cariere și ar instiga la proteste. Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, spune că după vizite, Bunoaica ar merge la sediul CEO, pentru a da raportul.   

Căldărușe are suspiciuni că Bunoaica este folosit de managerul Sorin Boza, care se teme că va fi schimbat din funcție.

Nicu  Bunoaica susține că a fost agresat la Cariera Roșiuța de oameni trimiși de conducătorii unității. Liderul de la Lupoaia neagă c-ar instiga la greve pentru Sorinel Boza.  

Bunoaica este de părere că actualul manager al CE Oltenia ar trebui păstrat în funcție, întrucât urmează negocierile pentru noul contract colectiv de muncă și, în plus, trebuie făcută o reorganizare a companiei.

Adrian Marciuc, liderul sindical de la Jilț,  speră ca administrația CE Oltenia să nu fie implicată în scenariile care sunt vehiculate printre angajații companiei.

Constantin Mitrescu îl critică dur pe Nicu Bunoaica, acuzându-l că a făcut de râs mișcarea sindicală din cadrul Compelxului Energetic Oltenia.

Mitrescu nu crede că Boza a făcut vreo înțelegere cu Bunoaica, pentru a pune la cale vreo grevă în minerit.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here