LIFE

Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

Veste tristă pentru artiști, dar și pentru fanii Festivalului Național de muzică ușoară de la Mamaia, eveniment programat în perioada 5-8 septembrie, după o pauză de șapte ani.

Concursul muzical, care urma să se desfășoare pe scena Pavilionului Expozițional Constanța, întrucât Teatrul de Vară din Mamaia arată ca după bombardament, a fost suspendat.

Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, care este și vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, a declarat: “Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean Constanța. Aveam totul pregătit, de la program la prezentatori, doar că cei de la Consiliul Județean și-au dat acordul în plină vacanță pentru tot ce înseamnă mediu de afaceri, care urma să contribuie cu sponsorizări pentru organizarea festivalului. Bugetul ediției din acest an a fost estimat la 150. 000 de euro”.

Acesta a mai adăugat că nu se dă bătut și că va propune administrației județene ca evenimentul să aibă loc anul viitor. Prezentatorii propuși la ediția din 2019 au fost Dan Negru și Simona Gherghe, iar artiștii The Motans, Andre, Mahala Rai Banda și Loredana Groza pregătiseră recitaluri pe cinste.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here