LIFE

Fenomenul ”Joker” va avea o continuare. Joaquin Phoenix va relua rolul ”Prințului clovn al crimei”

Regizorul Todd Phillips lucrează la o continuare a filmului ”Joker”, după succesul incredibil de care s-a bucurat pelicula.

”Joker” a depăşit, weekendul trecut, pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în box-office-ul mondial, devenind primul lungmetraj de categorie „R” care a reuşit o astfel de performanţă. Presa americană scrie că actorul Joaquin Phoenix va reveni cel mai probabil în rolul principal al celeui de-al doilea film despre Joker. Tod Phillips i-ar fi propus preşedintelui Warner Bros. Pictures Group, Toby Emmerich, dezvoltarea ”unei serii de poveşti despre originea personajelor DC” după succesul incredibil de care s-a bucurat „Joker”. The Hollywood Reporter scrie că Todd Phillips ar fi primit drepturile de a realiza ”cel puţin încă o altă poveste DC”.

„Joker” este al patrulea film cu supereroi DC al Warner Bros. care obţine încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial, după „The Dark Knight” (2008), „The Dark Knight Rises” (2012) şi „Aquaman” (2018), scrie Agerpres. Regizorul a declarat în trecut că ”Joker” a fost realizat, fără perspectiva unei continuări, însă a declarat că, dacă ar face una, ar trebui să aibă o rezonanţă tematică. ”Nu ar putea fi doar un film sălbatic şi nebun despre ‘Prinţul clovn al crimei’”, a afirmat el. „Ar trebui să aibă o rezonanţă tematică într-un mod similar (cu ”Joker”). Pentru că eu cred că acesta este, în definitiv, motivul pentru care filmul a prins, pentru ceea ce se întâmplă în substrat”, a adăugat regizorul, potrivit Los Angeles Times.

Todd Phillips a realizat „Joker” cu un buget de 62,5 milioane de dolari – o sumă considerabil mai mică în comparaţie cu bugetele de producţie ale altor adaptări cinematografice inspirate din universul benzilor desenate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here